skin & friends

Välkommen till SKIN & FRIENDS. Vi är en webbutik för hudvård makeup och annat härligt med fokus på att vara så naturliga och ekologiska som möjligt utan att kompromissa på resultaten. Några produkter som inte är naturliga har vi valt att ha med då vi inte hittat ett bättre naturligt alternativ än, för vissa saker vill man inte ge vika på.

Vi finns här för dig med Auktoriserad Hudterapeut om du önskar konsultation innan du väljer produkter. Tveka inte att maila hello@skinandfriends.com. Vi hoppas du kommer trivas här hos oss.


FRAKT

VI SKICKAR MED POSTNORD

SKIN & FRIENDS skickar alla beställningar med PostNord. Normal utleverans från oss sker vanligtvis inom 1-4 arbetsdagar (gäller ej vid högtider). SKIN & FRIENDS står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss. Vi arbetar med fasta fraktavgifter och debiterar endast en frakt per order. Vi ansvarar inte för postens interna förseningar. Fraktavgiften beror på sammanslagen vikt som automatiskt räknas ut i webbutiken. Om SKIN & FRIENDS inte kan leverera inom avtalad tid informeras du utan dröjsmål om anledningen till förseningen och vi avtalar en ny leveranstidpunkt. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet utan kostnad.
På SKIN & FRIENDS har du möjlighet att välja bland följande leveranssätt:  1. Postpaket under 0.99 kg - 65 kr

  2. Postpaket 1.00 kg- 3.00 kg - 100 kr

  3. Postpaket över 3kg - 150kr

  4. Hämta i butik, utan extra kostnad
.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: skicka eller lämna tillbaka den till oss.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.


INFO

Samtliga priser på SKIN & FRIENDS är inklusive 25% svensk moms. Vi reserverar oss för eventuella prisfel och prisjusteringar. 


thinlogo-skinandfriends-small.jpg