blincmascara.jpg
MAKE UP

BLINC ORGINIAL MASCARA

289.00

STOP PAINTING YOUR LASHES...TUBE THEM!

Söker du efter en mascara som inte rinner eller flagar, som du kan använda hela dagen utan att bättra på – då är Blinc Mascara svaret!

Istället för att måla fransarna med oljebaserad makeup som traditionella mascaror så bildar Blinc pyttesmå vattenresistenta tuber kring dina ögonfransar. När du väl har applicerat mascaran gör formulan så att mascaran inte kan rinna, kleta, fälla, klumpa eller smula sig – inte ens om du gråter eller gnider dig i ögonen.

Blinc Mascara ger fransarna volym, längd och ett naturligt utseende som håller hela dagen (och kvällen om så önskas). När du är redo kommer tuberna enkelt glida av ögonfransarna utan makeup remover.

Blinc är bättre än vattenfast mascara.

Allt som behövs är kombinationen av ljummet vatten och fingerlätt tryck eller tryck från vatten och tuberna kommer glida av fransarna. Du kommer till och med se de små tuberna i din hand.

Perfekt för känsliga ögon, Blinc Mascara är kliniskt testad för att vara mycket skonsam, perfekt för kontaktlinsbärare, aktiva personer som söker efter en mascara som håller vad den utlovar. Ögonen lämnas helt rena utan att ögonmakeup remover behövs användas. 

color:
Quantity:
Add To Cart
blincmascara.jpg